Uutiset

Maaleipä-haasteen viestintäharjoittelija: Elias Jurvanen

09.08.2024
Kuvassa on vaaleahiuksinen aikuinen mies, joka katsoo kameraan hymyillen. Hänellä on musta paita. Taustalla on punainen seinä.
Elias Jurvanen, kuva: Saara Moisio.

IHME Helsinki 2024 -teoksen, Maaleipä-haasteen viestintäharjoittelijana on aloittanut mediatutkimuksen opiskelija Elias Jurvanen. Elias on koulutukseltaan humanististen tieteiden kandidaatti Turun yliopistosta ja suorittaa parhaillaan maisterintutkintoaan.

Aikaisempaa viestintäkokemusta Eliaksella on muun muassa julkishallinnon puolelta valtiovarainministeriöstä. Viime syksynä Elias työskenteli myös toimitustehtävissä Rakkautta & Anarkiaa -elokuvafestivaaleilla Helsingissä, ja kokeekin kaupungin monet julkiset kulttuuri- ja taidetapahtumat itselleen läheisiksi.

Ilo olla osa IHME Helsinkiä! Elokuvafestivaaleilta tuntui hyvin luontaiselta jatkaa nykytaiteen tehtävien puolelle, ja koska erityisesti julkinen taide kiinnostaa minua, on Maaleipä-haasteessa mukana oleminen loistava mahdollisuus päästä tutustumaan osallistavan nykytaiteen tuotantoon ja samalla kasvaa asiantuntijana.

Maaleipä-haasteessa Elias tuottaa haastekilpailun viestintää ja markkinointikampanjaa yhdessä viestinnän suunnittelijan kanssa sekä avustaa tuotannon tehtävissä. Omien opintojensa ja töiden rinnalla audiovisuaalisen kerronnan osaaja Elias on ollut aktiivisesti mukana erilaisissa taide- ja kulttuurialan projekteissa.

Koen itselleni ensisijaiseksi laaja-alaisen, asiantuntevan sekä uteliaan asenteen omaan työhöni, jonka lisäksi rakastan ruokaa ja leipää ja olen kiinnostunut niiden terveellisyydestä ja ekologisuudesta. On kiitollinen olo olla mukana edistämässä ekososiaalista sivistystä sekä positiivista kulttuurin muutosta, yhdistämällä taiteellisen työn ja kestävän kehityksen. Mainio projekti.

Korkeakouluharjoittelijoiden palkkaaminen on oleellinen osa IHME Helsingin toimintaa. Rekrytoimalla harjoittelijoita IHME Helsinki edistää toimintansa yhdenvertaisuutta sekä tarjoaa mahdollisuuksia tutustua nykytaideorganisaatiossa työskentelemiseen.

Olemme innoissamme päästessämme työskentelemään yhdessä Eliaksen kanssa. Maaleipä-haaste etsii reseptejä, jotka parantavat maan ja mahan sekä ihmisen ja ilmaston hyvinvointia. Haasteen palkintojenjakotapahtuma 21.9. palkitsee viisi parasta maaleipää ja leipuria. Tapahtuma nostaa esiin maaleipien leipojat ja maaperää hoivaavien raaka-aineiden tuottajat, sekä herättää keskustelua ruokaturvasta. Osallistu haasteeseen ja lähetä oma maaleipä-reseptisi 1.9. mennessä!

Tutustu haasteeseen ja osallistu: maaleipa.fi