Menneet tapahtumat Tapahtuma

Chicago Boys Puhoksen ostoskeskuksessa 29.4.

24.04.2023
henkilöitä esiintymässä
Hiwa K: Chicago Boys – While We Were Singing, They Were Dreaming (2011), taiteilijan ja KOW Berlinin luvalla.

Chicago Boys – avoimet harjoitukset Liikekeskus Puotinharjun Puhoksella

 

IHME Helsinki 2023 -teoksen Chicago Boys – While We Were Singing, They Were Dreaming toiset julkiset harjoitukset tapahtuvat Puotinharjun Puhoksen liikekeskuksessa 29.4. klo 15 – 17.30!

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan harjoituksia tai osallistumaan bändin musisointiin ja keskustelemaan talouden, ympäristökriisin ja arjen yhteenkietoutumisesta.

Vuonna 1965 avattu Puhoksen kauppakeskus Itä-Helsingin Puotinharjussa on kehittynyt vilkkaaksi ja omaleimaiseksi ravintoloiden, vähittäisliikkeiden ja palveluiden keskukseksi. Tämä kaikki on tapahtunut ilman määrätietoista kehittämistä tai ylhäältä johdettua kaupunkisuunnittelua. Nyt tämä on uhattuna kun Helsingin kaupunki on herännyt alueen kehittämiseen ja uudistamiseen. Suunnitelmissa on kauppakeskuksen uudemman laajennusosan purkaminen asuinrakennusten tieltä.

Chicago Boys -amatööribändi kokoontuu kauppakeskukseen kaikille avoimiin harjoituksiin keskustelemaan ja soittamaan musiikkia. Harjoitukset aloitetaan tutustumisella kauppakeskuksen tilanteeseen ja toimijoihin.

Aikataulu

15:00 Kokoontuminen Puhoksen vanhan osan keskiaukiolla

15.00-15.10 IHME Helsinki 2023 -teoksen esittely

15.10.-15.30  Johdatus Puhoksen historiaan ja nykypäivään uusliberaalin järjestelmäajattelun näkökulmasta arkkitehti, tutkija ja yliopistolehtori Hossam Hewidyn johdolla

15.30-16.00 Lyhyt kierros kauppakeskuksessa Hossamin kanssa

16:00-17:30 Keskustelua ja musiikin soittoa Kirkuk-ravintolassa

Ravintola Kirkukissa on rajattu määrä istumapaikkoja ja ne täytetään saapumisjärjestyksessä.

Haluatko pysyä ajan tasalla IHMEen toiminnasta ja tapahtumista?

Tilaamalla uutiskirjeemme, kuulet uusimmat uutisemme noin kerran kuussa.

Tilaa uutiskirje