Menneet tapahtumat Tapahtuma

IHME Helsinki 2023 Chicago Boys 3/6: Riistavuoren metsä 6.5.

28.04.2023

Chicago Boys – avoimet harjoitukset Riistavuoren metsässä

 

IHME Helsinki 2023 -teoksen Chicago Boys – While We Were Singing, They Were Dreaming kolmannet julkiset harjoitukset tapahtuvat Riistavuoren metsässä ja seniorikeskuksessa Etelä-Haagassa 6.5. klo 12-15.30!

Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi seuraamaan harjoituksia tai osallistumaan bändin musisointiin ja keskustelemaan talouden, ympäristökriisin ja arjen yhteenkietoutumisesta.

Riistavuoren puisto on luonnoltaan arvokas ja monipuolinen lähes 14 hehtaarin metsä- ja kallioalue Etelä-Haagassa. Puisto täytti viime vuonna 70-vuotta, ja on jo kauan ollut tärkeä paikka siellä elävien lajien lisäksi alueen asukkaille, päiväkotilaisille, koululaisille sekä Riistavuoren seniorikeskuksen asukkaille. Riistavuoren puisto on yksi Helsingin useista uhanalaisista lähiluontoalueista. Kaupunki kaavailee nyt metsän tilalle asuinaluetta, liiketiloja ja pysäköintilaitosta, mitä vastaan monet asukasaktiivit ovat asettuneet.

 

Aikataulu

12.00-13.00 Opastettu kierros Riistavuoren metsään valokuvataiteilija Sanni Sepon, asukasaktiivi Marja Keräsen ja luontoaktiivi Riika Vilkon johdolla. Kierros on englanninkielinen. Tapaamme klo 12.00 Riistavuoren seniorikeskuksella, jonne kierros myös päättyy

13.00-13.30 Lounas Seniorikeskuksen lounasravintolassa. (Ruokailu on vapaaehtoinen ja omakustanteinen.)

13.30- 15.30 Keskustelua ja musiikin soittoa Seniorikeskuksen juhlasalissa

Vapaa pääsy!

Haluatko pysyä ajan tasalla IHMEen toiminnasta ja tapahtumista?

Tilaamalla uutiskirjeemme, kuulet uusimmat uutisemme noin kerran kuussa.

Tilaa uutiskirje