Uutiset

IHME Helsinki etsii IHME Helsinki 2023 -teokselle tuottajaa

27.01.2023
IHME-teoksen kylttikävely Helsingin keskustassa 2014. / IHME walk in the city centre of Helsinki in 2014. Kuva / Image: Veikko Somerpuro.

Julkaistu 27.1.2023

IHME Helsinki on nykytaiteen tilaajaorganisaatio, jonka teoksissa yhdistyvät taide, tiede ja ilmastotyö. Tuotamme vuosittain julkisen taideteoksen ja tapahtumasarjan, joka tarjoaa toivoa ympäristökriisin keskellä. Tapahtumamme ovat maksuttomia ja avoimia kaikille kiinnostuneille. IHME Helsinki 2023 -teos on kurditaiteilija Hiwa K:n suunnittelema Chicago Boys – While We Were Singing, They Were Dreaming. Teos toteutuu 17.4.–27.5.2023 kulttuurikeskus Stoassa ja muissa myöhemmin ilmoitettavissa julkisissa tiloissa (Itä-)Helsingissä. Teoksessa pohditaan uusliberalismin ja ympäristökriisin vaikutuksia arkeemme. Haemme nyt osa-aikaista tuottajaa työskentelemään yhteistyössä IHME-tiimin ja teoksessa perustettavan amatööribändin kanssa tuottamaan bändin yksityisiä ja julkisia harjoituksia, jotka sisältävät tarinankerrontaa, keskustelua ja musiikin soittamisen opettelua sekä musiikin soittamista yhdessä.

Haemme tuottajaa mukaan IHME Helsinki 2023 -teokseen tuottamaan Chicago Boys -amatööribändin yksityisiä ja julkisia harjoituksia, keskusteluja ja oppimisprosesseja projektin kuuden viikon aikana (soittimet, catering, kuljetukset, paikka- ja tilavaraukset jne.). Yksityisharjoituksia on yhteensä kuusi ja julkisia harjoituksia kuusi. Kaikkien bändin yksityisten harjoitusten ja viimeisen julkisen harjoituksen paikkana on kulttuurikeskus Stoa.