Tulevat tapahtumat

IHME Helsinki 2024: Maaleipä-haasteen palkintojenjako

16.03.2024
Kuvassa on Kellohallin ravintolasali, jossa on
Maaleipä-haasteen palkinnonjakotapahtuma järjestetään Teurastamon Kellohallissa 21.9.2024. Kuva: Laura Nissinen.

Cooking Sectionsin IHME Helsinki 2024 -teos Maaleipä-haaste kutsuu kaikki kotileipurit, leipomot, ravintolat, koulut ja yhteisöt Suomessa kehittämään leipäreseptejä, joissa yhdistyvät maan ja mahan, ihmisen ja ilmaston hyvinvointi. 

Maaleipä-haaste huipentuu päätöstapahtumaan lauantaina 21.9.2024 klo 14-18 Helsingissä, Teurastamon Kellohallissa. Merkitse päivä kalenteriisi jo nyt ja tule maistamaan leipiä, jotka parantavat maan, meren ja meidän tulevaisuuttamme!

Tapahtumassa luovuus ja leipäkulttuurimme kruunut yhdistyvät: palkitsemme viisi parasta maaleipää ja leipuria.

Maaleipien maistelun lisäksi Kellohalli täyttyy maaperälle ystävällisten tuotteiden markkinoista, ruokaturvaa käsittelevästä työpajasta, leipälauluista ja musiikista sekä maaleipien inspiroimista herkuista. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton.

Ympäristökriisin ajan ruokaturvaan voi paneutua myös ennen haasteen palkintojenjakotapahtumaa Safer Climate -verkoston kanssa yhteistyössä järjestettävällä Ilmastoturvallisuusfestivaalilla 19.–20.9.2024.

Haaste on käynnissä 15.4. – 1.9.2024. Haasteen päätöstapahtuman ohjelma ja aikataulu päivittyvät tälle sivulle haasteen edetessä.

 

Osallistu haasteeseen: maaleipa.fi Katso haasteen palkinnot: maaleipa.fi