Tulevat tapahtumat

Ilmastoturvallisuus-festivaali 19.9.2024

17.03.2024
Ilmastoturvallisuusfestivaali tapahtuu Ilmatieteenlaitoksella 19. – 20.9.2024.

IHME Helsinki ja Safer Climate -verkosto yhdistävät voimansa Ilmastoturvallisuusfestivaalin ja IHME Helsinki 2024 -teoksen päätapahtuman järjestämiseksi syyskuussa. Kolmipäiväinen tapahtuma alkaa Ilmastoturvallisuusfestivaalin ohjelmalla Ilmatieteen laitoksella Kumpulassa 19.–20.9 ja jatkuu IHME Helsinki 2024 -teoksen ohjelmalla lauantaina 21.9. Teurastamon Kellohallissa. Toista kertaa järjestettävän Ilmastoturvallisuusfestivaalin teemana onkin Maaleipä-haasteen virittämänä ruokaturva.

Festivaalin tavoite on luoda mahdollisimman avoin ja tasapuolinen keskustelutila, jossa tutkijat, kansalaisyhteiskunnan toimijat, taiteilijat ja muut kiinnostuneet pääsevät kehittämään yhdessä ideoita ja käytännön ratkaisuja tulevaisuuden turvallisemman ilmaston luomiseksi.

Festivaalin pääasiallinen kieli on englanti. Tapahtuma on avoin kaikille ja maksuton, mutta rekisteröityminen vaaditaan. Rekisteröitymislomake ja tarkempia tietoja ohelmasta julkaistaan Ilmastoturvallisuusfestivaalin sivulla sekä sosiaalisen median kanavissa.

Ilmastoturvallisuusfestivaali: saferclimate.org