Uutiset

Viestintäharjoittelija aloittaa IHME Helsingissä

10.02.2022
IHME Helsingin viestintäharjoittelija Eero Karjalainen. Kuva: Päivi Matala

IHME Helsingin viestintäharjoittelijana toimii keväällä 2022 Eero Karjalainen. Harjoittelijan työtehtäviin kuuluu markkinointiviestinnän ja toimistotyötehtävien lisäksi IHME Helsinki 2022 -teoksesta eli Amar Kanwarin verkkokurssista Learning from Doubt kirjoittamista ja sitä kautta teoksen välittämistä yleisölle.

“Harjoittelu IHMEessä on innostava mahdollisuus, sillä toiminnan perusperiaatteiden taiteen, tieteen ja ilmastotyön risteyskohdat muodostavat oleellisen ja jatkuvasti ajankohtaisemman kehikon nykytaiteen ilmiöiden tarkastelemiselle. Organisaatio on pieni, joten harjoittelija pääsee nopeasti antamaan oman panoksensa toimintaan“, Karjalainen miettii.

Karjalainen opiskelee parhaillaan Taideyliopiston Kuvataideakatemian uudessa Nykytaiteen historian ja teorian kandiohjelmassa. Aiemmin hän on opiskellut estetiikkaa, viestintää ja taidehistoriaa Helsingin yliopistossa.

Työharjoittelijoiden palkkaaminen on oleellinen osa IHME Helsingin toimintaa. Rekrytoimalla harjoittelijoita IHME Helsinki edistää toimintansa yhdenvertaisuutta sekä tarjoaa  mahdollisuuksia tutustua nykytaideorganisaatiossa työskentelemiseen.

“Opinnoistani saadut teoreettiset valmiudet yhdistettynä kirjoitus- ja viestintätehtäviin tarjoavat oivan tilaisuuden tutustua nykytaiteen kansalliseen ja kansainväliseen kenttään. Tämä korostuu erityisesti Kanwarin kurssille osallistumisessa ja siitä kirjoittamisessa”, Karjalainen toteaa.